MANUALITATS

Els moments per crear poden ser molt enriquidors per als nens i nenes perquè desenvolupin la seva creativitat, la psicomotricitat fina, la paciència i la tranquil·litat. Les manualitats tenen molts beneficis.

Es poden plantejar diferents estratègies:

  • Preparem un armari, calaix o caixa amb tots els materials necessaris per a manualitats diverses i que els infants vagin explorant totes les possibilitats.
  • Comencem per un material inicial i cada dia aportem un material nou a la caixa. D’aquesta manera anem dosificant les possibilitats creatives.
  • Podem fer servir materials o tècniques com: mandales, pintures de dits, pintures tempera, aquarel·les, guixos, colors pastel, plastilina, cera modelable, fang, papiroflèxia, decopach, purpurina, gomets i washi tape, braçalets amb fils de brodar, llanes, materials reciclats, titelles amb mitjons, pintar pedres, fer mòbils amb fustes,… imaginació i creativitat al poder!!

En aquesta pàgina trobaràs un recull d’activitats per poder gaudir tota la família que de ben segur que us aportarà grans beneficis!