CONGRÈS ANNA GENÉ

El divendres 20 de maig l’alumnat de primer va participar en l’acte Fem ciència a l’escola, Congrés Anna Gené dut a terme a l’Auditori del Centre de Cultures de la Universitat de Lleida. El Congrés tenia l’objectiu d’afavorir i difondre el treball científic dels i de les escolars d’educació infantil i primària. Les nenes i els nens havien investigat des de fa tres mesos el procés de descomposició de diferents residus: mascareta, pela de plàtan, vidre, bossa de plàstic, tomàquet… Va estar un procés llarg que va implicat diàleg, recollida de dades en un diari de camp, anàlisi, reflexió, i que va culminar amb la divulgació de les nostres conclusions.

Una jornada molt enriquidora, compartida amb alumnes d’altres escoles. Us deixem un petit recull de fotografies del moment viscut i del nostre projecte.

 

https://gopro.com/v/367gVyLQqBZMn

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *