PROJECTE L’UNIVERS

EXPERIMENTEM: FEM ENLAIRAR UN COET

Aquí us deixem una mostra de l’experiment que hem fet els nens i les nenes de 2n. Un cop vam tenir fet i decorat el nostre coet espacial a partir d’una ampolla de plàstic, vam poder sortir al pati a provar de fer-lo volar. Vinagre, bicarbonat, mocadors de paper i sobretot un bon tap de suro, van fer que aconseguíssim la missió: FER VOLAR EL NOSTRE COET!!!

COETS 2n A

COETS 2n B

 

UNIVERS

Treball cooperatiu, feina d’equip, organització en petits grups, cadascú amb un càrrec concret, un contracte a complir,… Així vam treballar el projecte de l’univers. 

A partir de la pluja d’idees sobre què volíem saber de l’univers, ens vam dividir en grups i cada grup, va investigar un tema, en va extreure i redactar la informació més rellevant, va fer un mural i una exposició oral a la resta de companys i companyes.

Vam dedicar-hi moltes sessions i esforç però va valdre la pena. 

 

UNIVERS 2n A

UNIVERS 2n B

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *