COLÒNIES DE SEGON A TAMARIT

Els dies 9 i10 de maig, els nens i les nenes de segon, vam anar de colònies a Tamarit.

Quan vam arribar vam descarregar les motxilles i ens vam reunir tots/es a les escales de la casa de colònies. Tres pirates i un vilatà, ens van explicar algunes normes i les activitats què faríem. Vam tenir una estoneta de joc lliure abans de dinar. A la tarda vam fer jocs pels patis i jardins de la casa de colònies i vam fer una excursió fins a la platja de Tamarit, on vam trobar un tresor pirata. Després de sopar vam fer un joc de nit: El tresor del pirata Puntamora.

Ens va costar poquet adormir-nos (amb algunes excepcions…), vam fer una estona de “festa de pijames” però ens vam llevar d’hora i… quina sorpresa! Teníem la cara pintada !!! Després d’esmorzar vam anar a descobrir els penya-segats de Tamarit, el paisatge és preciós.

Quan vam acabar de dinar, va arribar el moment del comiat i la tornada a Lleida.

Ens va fer un temps magnífic, el lloc és preciós, el menjar estava boníssim…, Unes colònies genials!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *