Ens quedem a casa!

Bona tarda, Tucans i Estruços!

Fa temps que no piulem, mai millor dit!! Us trobem a faltar en aquest temps estrany. Però segur que teniu temps de fer activitats molt diferents. Nosaltres també!! Les voleu veure?

Confinament

 

Sortida del Camí Escolar

Divendres passat els alumnes de tercer vam fer la sortida del projecte dels camins escolars. En aquesta sortida el propi alumnat ha dissenyat els itineraris que volíen seguir i han fet la mesura del temps fins a l’escola. La Marta Arranz, mare de la Sofia de 3r B, també ens hi va acompanyar com a membre de la Comissió dels Camins Escolars.

Clicant aquí hi trobareu algunes fotografies.

L’Ester Farran ens ha vingut a visitar

Durant aquest curs els nens i nenes de 3r hem estat llegint la novel·la titulada “Poca broma amb la xocolata”. Hem tingut la sort de que l’autora, l’Ester Farran, ens hagi vingut a visitar a l’escola. Li hem pogut preguntar els dubtes i les curiositats que ens havien sorgit un cop acabada la lectura. També ens va regalar un punt de llibre i fins i tot ens el va signar!

Aquí trobareu les fotos de la jornada.

El pare d’en Jan

Per tancar el projecte dels sentits, el pare d’en Jan va venir-nos a fer una xerrada sobre què se sent portant audiòfons i com va ser per a ell l’adaptació.

Us deixem amb les fotos de la visita.

 

Xerrada sobre cinema

La setmana passada, en Víctor Cuadrado, pare d’en Biel, va venir a les classes de tercer a fer-nos una xerrada sobre el cinema. Ens va explicar les diferents professions de la gent que participa a un rodatge i ens va parlar com es fa una pel·lícula des de l’inici, fins que es publica.

Va ser una xerrada molt interessant!

Cliqueu aquí per veure les fotografies.