Repte nº 2

Ens ajudeu a arribar a l’Illa del Tresor i veure què s’hi amaga? La cosa no és gens fàcil perquè hem de superar alguns obstacles, però junts segur que ho farem!!

Vinga, cliqueu a la imatge i endavant!!

Repte nº 1

Aquests dies us proposem una sèrie de reptes que us ajudaran a passar el temps entretinguts. Hem pensat aquestes activitats amb l’objectiu de què feu anar el cap i penseu, investigueu, reviseu…Al mateix temps, segur que passareu una bona estona i us divertireu. Accepteu aquests reptes? Sí? Doncs cliqueu a la imatge i endavant!!

Let’s go shopping

Hello! Us proposem una activitat en anglès. Què us semblaria jugar a botigues? En coneixeu moltes!

GREENGROCER’S – FISHMONGER’S – BAKER’S – BUTCHER’S – CLOTHES SHOP – SHOE SHOP – FLOWER SHOP – TOY SHOP – SWEET SHOP – STATIONERY – BOOKSHOP – SUPERMARKET…

Shoping cart | Free SVGAnimeu-vos a comprar i vendre! Podeu ser SHOP ASSISTANTS o COSTUMERS. Podeu dibuixar els productes o bé fer botigues amb coses que tingueu per casa.

Podeu inventar el preu de cada producte i al final comptar  (in English, eh! Smiley sign icon. Happy face symbol: Gráficos vectoriales libres ...) quant val tot el que heu comprat.

Excursió a Espinelves

Bona tarda famílies!

Avui també us posem les fotos de l’excursió que vam fer a Espinelves el passat dimarts 13 de novembre. L’espera per l’excursió va valer la pena per passar un dia en plena natura amb els nens i nenes i aprendre moltíssimes coses sobre sequoies i altres arbres gegants de Catalunya.

Aquí trobareu l’enllaç per a les fotos:

https://photos.app.goo.gl/HUMbwFuHQMe5cFGH6

Les mestres de 2n

Hort Can Tudela

Aquí us deixem unes fotos de la sortida als horts de Can Tudela. Hem après un munt de coses de tot allò que fan els pagesos, dels seus cultius i les eines que fan emprar per cultivar… en Josep ens a ajudat molt!