CAPELLADES

El  passat  12  de  gener  vam  anar  a  Capellades  per  veure  com  s’elaborava   el  paper  fa  300  anys.

La  vida  fa  300  anys  era  molt  diferent  i  el  paper  es  feia  amb  roba  vella  que  portaven  els  drapaires  des  de  les  diferents  cases  fins  al   Molí  Paperer  amb  carros.

Va  ser  molt  interessant  veure  que  la  força  de  l’aigua  feia  moure  la  roda  del  molí  i  com  gràcies  a  això  es  posaven  en  marxa  les  maces  trituradores  amb  les   quals  es  feia  la  pasta  de  paper.

Amb  aquesta  pasta  i  els  motlles   de  fusta  vam  poder  fer  el  nostre  propi  paper  i  posar-nos  així  en  el   lloc  d’uns  nois  i  noies  que  amb  la  nostra  edat  ja  començaven  a  treballar.

Va  ser  tota  una  experiència!

https://photos.app.goo.gl/vcQpI8P8WxHXeETG3