NOSALTRES APILEM!

Tal com ja sabeu, la nostra escola ha estat participant des de l’any passat en el programa-concurs Les piles, a l’apilo de l’escola. Aquesta setmana han vingut a pesar els quilograms de  piles i acumuladors portàtils recollits. El resultat ha estat fantàstic. Pràcticament s’ha recollit una tona de material; concretament, 96, 7 kg!

Gràcies a tota la comunitat educativa per contribuir a crear bones conductes en els infants i vetllar perquè l’entorn de la nostra escola sigui més sostenible.

Molt bona feina.

ESPANTAOCELLS A L’HORT

Darrerament als ocells els hi resultava especialment suculenta la nova plantació de verduretes de l’hort. Estaven picotejant-les de valent i semblaven no voler-ne deixar cap per a collir.

Fermant l’espantaocells

Com els CDs ja no eren prou dissuasoris, hem decidit incorporar un especialista perquè faci la feina. A veure si els ocells el respecten i el vent no se l’enduú d’una rebufada. Bona sort Tinky Winky!!!

2n A amb el Tinky Winky

Hort de primavera

Durant aquest curs escolar l’hort ha seguit el camí iniciat l’any passat. Vam realitzar una plantació de tardor i ara estem en de ple en la de la primavera. Aquesta està resultant molt positiva ja les plantes han crescut molt i no hem tingut plagues importants.

 

Plantada de tardor

Els alumnes de segon curs de cicle inicial hem dut a terme la plantada de tardor. Hem plantat: espinacs, pastanagues, cols, bròquils, escaroles i julivert.
Ara ens toca regar, cuidar, arrencar les males herbes fins al moment de collir. Aquí en podreu veure unes quantes fotografies.