PROTAGONISTA

30 de setembre – 4 d’octubre

El primer protagonista del curs ha estat el José! Ha gaudit molt, sobretot amb la visita de la seva mare i germana!

7 – 11 d’octubre

La Inés ha estat la segona protagonista del curs! Tenia moltes ganes d’estar amb el conillet Leo i ho ha disfrutat molt!

14-18 d’octubre

El Marc ha sigut el tercer protagonista de la setmana! Amb molta il•lusió i ganes ha viscut aquesta setmana!

21-25 d’octubre

El següent protagonista ha estat en Martín Ramos! Aquí el podeu veure, amb la seva família, explicant un conte màgic! Ha estat sorprenent!

11- 15 de novembre

El següent protagonista ha estat el Oliver! Quines ganes i quina Il·lusió! Ha passat la setmana volant!

18-22 de novembre

Ara ha sigut el torn de l’Ariadna! Ha disfrutat molt del conillet leo i de la visita de la seva família a la classe. Han jugat, cantat i ballat molt…ha sigut molt divertit!

25-29 de novembre

El Pepe ha estat el següent protagonista! Aquí el podeu veure acompanyat de la seva família cantant la cançó de la Vaca Lola i tocant alguns animals de la granja.

9-13 de desembre

La Xixi ha viscut molt emocionada la seva setmana com a protagonista. Aquí la podeu veure amb la seva família. Ens van cantar cançons en xinès i vam al•lucinar!

16-20 de desembre

L’últim protagonista del primer trimestre ha estat en Diego! Ell és molt bailongo i ha aprofitat el seu moment per a ballar moltes cançons!!

13-17 gener

El primer protagonista del segon trimestre ha estat en Raúl! Aquí el podeu veure acompanyat per part de la seva família. Junts ens han explicat aficions i gustos del Raúl! Ara el coneixem més profundament!!

20-24 de gener

El Ian ha estat el següent protagonista de la setmana i ho ha gaudit moltíssim! Ens ha fet, acompanyat per la seva mare, una demostració amb la seva guitarra nova!

 27-31 de gener

El Youxi també ha gaudit de la seva setmana com a protagonista! Ha vingut el seu pare i junts han explicat un conte en anglès sobre l’amor d’un pare conill a un fill conillet. La nostra mascota ha estat encantada!

 3-7 de febrer

El Noel és el protagonista! Ens ha explicat tot el que ha fet amb el conillet Leo durant el cap de setmana i s’ha divertit tot el que ha pogut!

17-21 de febrer

La Chloe ha estat la següent, quina alegria! Ha gaudit molt del cap de setmana amb el conillet Leo i de la visita de la seva mare i gossa!

24-28 de febrer
El següent ha estat l’Aarón! Que ha disfrutat tant del conillet Leo que li ha costat desfer-se d’ell…quina pena!. Ens ha visitat la seva iaia i hem vist un vídeo amb fotos familiars!

2-6 de març

La Nora ha estat la següent! Ha disfrutat moltíssim amb la visita de la seva mare i àvia. Juntes ens han ensenyat un vídeo i hem parlat sobre aquest. Ha estat una descoberta conèixer altres diversitats familiars!

9-11 març

La Marina també ha sigut protagonista! Ens ha ensenyat i explicat molt bé tot el que ha fet amb el conillet Leo!