Ha arribat el gran dia!
Conservarem fruita amb la tècnica d’ensucrat-almívar, és a dir farem MERMELADA DE PRUNA I DE PERA!
1- Pelem i trossegem la fruita
2- Pesem la fruita i el sucre. Necessitem 3/4 parts de sucre. Ho calculem.
3- Ho barregem i ho portem a cocció.
4- Remenem aproximadament una hora
5- El resultat
6- Estem a punt per representar tot el procés.
Hola Irene, soc l’Andrea em va agradar molt quan vam fer la mermelada estava boníssima.
Espero que la tornem a fer.
Hola Irene, soc la Raquel, la melmelada ens va sortir molt, pero que molt bona!!!!!
Amb la melmelada que tenim als pots, tendriam que deixar una mica i donarlis a probar als professors. Nomes als profesors, heee i bueno una mica a la encarna i la maria. Un petó.
Hola Irene com estas, m’ha agradat fer molt la mermelada m’ancantat molt!!!!!!!!!!!!!!
un petó molt fort!!!!
Hola Irene soc l’Alison em va agradar moltíssim la de pruna (massa sucre per sert:sembalva carmel)
però de textura m’agradava més la de pera.ADUEU.
Hola Irena, cuan vam aquevar la marmalade! estaba bonisima ¡
hola Irene el treball que vam fer em va agradar molt i la mermelada estava molt bona i molt dolça
Irene a tots ens va agradar mes la mermelada de pera que la de pruna
Hola Irene soc el Jordi la mermelada a estat molt bona aquest podria ser el experiment que ma alli agradat més que tots.
Irene m’agradat molt aquest tema espero que l’examen em vagui molt be! També hi havia coses que no entenia però encanra així m’he esforçat tot el que eh pugut!
PSD: No sabia on tenia que posar el comentari, per això l’he posat aqui…
Irene la mermalada va quedar bonísima. Espero que l’examen de demà ens surti bé a tots.