Ara ja sabem moltes més coses. Cada dia mirem i comentem informacions diverses de les pàgines web que parlen del tema.
Hem averiguat que no totes les tècniques de conservació són iguals.
Alguns procediments són físics i d’altres químics.
Sabem que un procediment és químic quan li afegim alguna substància: sal , sucre, vinagre, oli….
Hem portat de casa una llista amb els aliments conservats que hem vist a les nostre cuines.
Per grups intentem classificar-los, primer en dos grans grups: procediments físics i procediments químics. Després en cada una de les seves tècniques.
Hola irene, soc la Raquel, està molt be que agis penjat fotos de la classificasió de els procediments quimics o fisics. Va molt bé per estudiar!!
Hola Irene soc el Jordi la cl·lasificació d’aliments que em fet a sigut molt divertida m’agradaria fero un altre cop.
hola Irene sóc la Tabita, et volía comentar que la clasificació va estar divertit, es peró que un altre dia ho fessim. Vaig entendre tot peró una cosa els fulls que vas penja rper la classe no els enteni .
Hola Irene ja estic estudiant per el control per demà a deu a tothom.