No ens fa por somniar, ens hem inventat un sistema econòmic altenatiu

Entendre com funciona l’economia no és fàcil, i encara menys els sistemes econòmics actuals. Però els alumnes de 3r d’ESO no tenen límits i ells han anat més enllà! S’han inventat un sistema econòmic alternatiu als actuals

Han hagut d’avaluar avantatges i inconvenients dels sistemes econòmics actuals el planificat i el lliure. A partir d’aquest punt i de fer una recerca de les propostes alternatives vigents, han hagut de crear o proposar la pròpia, la que creien que era millor. Per valorar la viabilitat de la seva proposta, hem demanat que facin un anunci per vendre o convèncer al públic sobre els aspectes positius de la seva proposta.

Si un dels objectius de l’educació és formar ciutadans crítics , responsables i actius és important que practiquin. És fàcil ser demagògic amb la societat actual, però per anar més enllà i poder ser capaç de construir un discurs coherent i proposar alternatives cal facilitar-los les eines per aconseguir-ho. El resultat del seu treball ha estat molt original i creatiu!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *