Resultats examen PET (Preliminary English Test) de Cambridge juny 2015

100 % d’aprovats a l’examen de nivell PET realitzat el dissabte 6 de juny a l’Escola Povill amb alguns alumnes de 2n, 3r i 4rt d’ESO.
Moltes felicitats a aquells que han aprovat i han obtingut el títol (la majoria amb molt bona nota), als alumnes que han aprovat però s’han quedat a les portes d’obtenir el títol per molt poc (s’obté el títol a partir de 7), us animem a seguir estudiant i a posar-hi tots els sentits també en properes convocatòries. Ànims, segur que ho aconseguireu en un futur proper si us ho seguiu proposant!
La correcció d’aquest examen és molt exigent i implica estudiar i practicar molt. Durant les vacances qualsevol motiu és bo per practicar anglès, poseu-lo en pràctica tant com pugueu, poc a poc segur que veureu la millora.

WP_20150606_08_46_41_Pro

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *