Els de 3r i 4t fomenten el gust per la lectura amb els seus Book Tubes

S'ha produït un error en obtenir un àlbum extern. Comproveu l'adreça de l'àlbum. Ajuda.

Aquest curs, a la matèria de castellà, els de 3r i 4t han fet d’actors i directors per crear uns vídeos on donaven ales a la seva imaginació per fomentar la lectura d’un llibre que els hagués entusiasmat especialment. En aquests vídeos parlaven del seu argument, de l’autor, de la valoració que en feien  i d’altres aspectes que consideressin destacable.

És una activitat que, a més de ser força interessant i lúdica per ells, ens serveix per valorar factors tan importants com l’expressió oral i la comprensió lectora, a més de permetre’ls treballar la competència digital.

Hem pogut comprovar que els nostres alumnes de 2n cicle d’ESO  gaudeixen compartint les seves lectures.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *