Esmorzars saludables i sostenibles

 

Pla del Consum de la Fruita, curs 2014-15

pla consum 1pla consum 2

http://agricultura.gencat.cat/ca/ambits/alimentacio/dar_fruita_escoles/

 

fruita març

 

 

 

 

 

fruita febrer

 

 

 

 

 

 

 

 

Esmorzars saludables

Esmorzars S 1
Esmorzars S 2
Esmorzars S 3

Per saber-ne més, aquí teniu la guia completa:
L’alimentació saludable en l’etapa escolar

Anem a la fruiteria.

Fuita del mes de novembre.

 

 

Pomes

L’última setmana de novembre les fruïtes que menjaran els nens i nenes a l’escola seran: pomes, peres, mandarines i pastanagues.

Bon profit!

Els nostres esmorzars són saludables i sostenibles?
Ara, des del projecte Escola Verda, volem fer un pas més per avançar cap a uns hàbits més saludables i promoure un consum més responsable, fent-nos tota la comunitat educativa més conscients que ens cal exercir una opció de consum més respectuosa amb el medi i la nostra salut.

Els nostres objectius són:
P1040921b
P1040917b
1 Augmentar el nombre d’alumnat que porta un esmorzar saludable.

2 Instaurar el dijous com a dia de la fruita en l’esmorzar a tota l’escola.

3 Reduir el volum d’embolcalls dels esmorzars utilitzant carmanyoles o embolcalls reutilitzables.

4 Consumir aigua per acompanyar els esmorzars.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *