Beques menjador curs 2021-2022

Ja ha sortit la convocatòria d’ajuts de menjador escolar 2021-2022 del Baix Llobregat.

Les famílies presentaran les sol·licituds i la documentació exigida en les bases dins del termini del 3 de maig al 22 de maig de 2021 i a la pàgina web del Consell estarà tota la informació per introduir la sol·licitud on-line, guies per complimentar el formulari, bases, formulari de consultes i telèfons de informació.

Les sol·licituds s’hauran de sol·licitar telemàticament mitjançant la pàgina web del consell comarcal www.elbaixllobregat.cat, dins del termini establert.

Si teniu qualsevol dubte, restem a la vostra disposició.

Cordialment,

Equip directiu

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Llistats amb barems provisionals

Ja podeu consultar el llistat amb els barems provisionals de les sol·licituds de preinscripció 2021.

Per fer-ho, cliqueu aquí.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Preinscripcions 2021

COMENÇA EL PROCÉS DE PREINSCRIPCIONS 2021. Trobareu tota la informació i les novetats a l’enllaç superior PREINSCRIPCIONS 21-22.

Donades les limitacions que ens imposa la situació de pandèmia, cal extremar la prudència en les mesures preventives i en aquesta ocasió lamentem NO PODER OFERIR-VOS PORTES OBERTES PRESENCIALS.

La presentació del centre es farà, de manera general i oberta, en un video que tindreu disponible en aquest web a partir del dia 1 de març.

Si esteu interessats/des en un contacte més directe, podeu contactar amb el nostre centre (via correu electrònic o telèfon) i us atendrem personalment. En aquest sentit, estarem disponibles, el  dijous 4 de març a les 17:30h, a través d’una videoconferència per Meet. Sol·liciteu assistir-hi per tal que us enviem l’enllaç.

Adreça correu escola: a8043346@xtec.cat

Telèfon: 93 777 11 39

Som escola pública, restem al vostre servei per proporcionar-vos la informació que us interessi o respondre qualsevol dubte que tingueu. Compteu amb nosaltres!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Festa Carnestoltes 2021

El dijous 11 de febrer hem celebrat la Festa de Carnestoltes 2021.

Per causa de les limitacions que ens imposa la pandèmia, Primària i Infantil van celebrar la festa per separat, cadascú en el seu pati.

A Primària, vam fer rotllanes (amb els grups ben separats) a la pista, i els grups van desfilar per les grades. Es van repartir els premis del Concurs de disfresses organitzat per l’AMPA i finalment, respectant les obligades normes d’higiene, vam berenar xocolata amb melindros per cortesia de l’empresa de menjador, Cuines TM.

Amb música “marxosa” i una animadora d’excepció, vam passar una tarda ben divertida. Això sí, vam trobar a faltar la presència habitual de mares i pares, que aquest any no era possible. L’any que ve esperem poder obrir les portes de nou!

Agraïm la col·laboració desinteressada d’Espai Blanc, que, com és habitual, ens va dissenyar el cartell i el fulletó.

Les fotos d’Infantil seran accessibles des del seu blog. Les de Primària les podeu veure clicant aquí.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

El Carnestoltes ha arribat!

Divendres 5 de febrer va arribar Sa Majestat el Carnestoltes a l’escola Montserrat.

Com que, degut a la COVID, no l’hem pogut rebre personalment, se’ns va presentar en un video, que cada classe va veure per separat. Agraïm la col·laboració de l’AMPA en l’arribada.

 

Aquí podeu veure el Pregó de Sa Majestat, preparat amb les aportacions dels alumnes de Cicle Superior.

No oblideu les consignes si no li voleu fer enfadar!

  • Dilluns, para atenció: una sabata diferent a cada peu i un mitjó de cada color.
  • Dimarts no et vestiràs, i amb pijama vindràs.
  • I Dimecres et llevaràs, i amb el cabell boig sortiràs.

Que aquest dies a l’escola, regni la gresca i la xerinola!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Carnestoltes 2021

Tot i que la pandèmia ens continua obligant a extremar les mesures d’higiene i seguretat, aquest curs Sa Majestat el Carnestoltes arribarà (virtualment) a l’escola Montserrat, i ens portarà la seva habitual càrrega de joc, gresca i diversió.

Aquest divendres 5 de febrer, a la tarda, el Carnestoltes farà una entrada videotriomfal a les classes, oferint-nos el seu tradicional pregó.

La setmana que ve ens posarà a prova amb les seves consignes: Dilluns calçat i mitjons diferents, dimarts pijama, dimecres pentinat boig o cabell pintat.

I dijous serà el gran dia. Al matí, esmorzar de dijous gras. A la tarda, desfilada per grups, lliurament dels premis de l’AMPA i xocolatada.

Una setmana d’estudi i diversió!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Benvinguts i benvingudes al segon trimestre!

Comencem els segon trimestre del curs 20-21, entre freds intensos i amb la pandèmia encara molt activa, però plens d’il·lusió i ganes d’aprendre i compartir.

Donada la continuïtat de la COVID-19, seguirem aplicant les mesures que ja coneixeu, i que sempre podeu consultar al document “Pla de centre en el marc de la pandèmia”. Tinguem sempre en compte que minimitzar els riscos és responsabilitat de tots i totes!

Continuarem posant tota l’empenta i a mantenint l’actitud de comunicació i col·laboració que caracteritza la nostra comunitat escolar. Gràcies per tot!

Bon trimestre! Tot anirà millor!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Patges 2020

Tot i els entrebancs ocasionats per la pandèmia, i gràcies a les bones gestions de l’AMPA, aquest any vam aconseguir, una vegada més, que els patges dels Reis visitessin l’escola Montserrat.

Els patges van plantar al pati la seva tenda i així tots els grups van poder visitar-los i lliurar les seves cartes amb els somnis personals i bons desitjos per al futur.

Que tots es compleixin i l’any que ve ens poguem retrobar sense mascareta! Adéu, Patges, moltes gràcies!

Aquí podeu veure una selecció de les fotos dels grups.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Bones festes!

L’equip de docents i professionals de la vostra escola Montserrat us desitja bones festes i un 2021 ple de salut i felicitat.
Aprofitem per recordar-vos que el retorn a classe està previst per al proper 11 de gener de 2021. Esperem els vostres fills i filles per començar amb il·lusió un nou trimestre d’aprenentatges.
També us informem que en aquest enllaç trobareu el video de Nadal que us hem preparat entre totes les classes.
I volem agrair la iniciativa i col·laboració de l’AMPA i altres mares i pares, que ens han fet tantes aportacions.
Salutacions cordials,
Equip docent i professional de l’escola Montserrat
Publicat dins de General | Deixa un comentari

Comiat 6è 2020

El 17 de desembre vam celebrar un acte d’homenatge i comiat als ex alumnes de 6è del curs 2019-2020, ja que no l’havíem pogut fer al juny a causa de la pandèmia.

Va ser un acte senzill però emotiu. Els alumnes i les seves famílies es trobaven fora del recinte. Direcció, les seves tutores i la presidenta de l’AMPA els van dirigir unes breus paraules, i a continuació van anar entrant d’un en un per recollir la bossa d’obsequis i fer-se la foto de record.

Desitgem que els nostres ex alumnes mantinguin la memòria d’aquests anys passats a l’escola Montserrat, que serà sempre la seva escola. Molta sort!

 

Si voleu veure les fotos de l’acte premeu aquí.

Publicat dins de General | Deixa un comentari