La caixa de llum

A l’escola tenim una caixa de llum!!!

Un cop a la setmana juguem  per conèixer les característiques d’aquest nou material.

 

En la primera sessió, amb la classe a les fosques, vam experimentar amb la llum de la caixa. Primerament amb les nostres mans i posteriorment amb altres materials de la classe: càpsules de café, boles de plastilina, xapes, etc…

I ……. sorpresa!!! Després vam jugar amb  fulls de celofan de color!!!!!Vam  classificar per colors i formes, vam escriure el nostre nom secret, tots i totes vam fer un dibuix amb colors permanents sobre paper transparent……..

 

 

 

 

 

 

 

Aquest va ser el resultat: una combinació màgica de colors, formes, dibuixos……..

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *