FESTA FINAL DE CURS!

Aquest divendres 21 de juny a l’escola ens vam acomiadar dels alumnes de 6è. I els alumnes de 5è els hi van voler preparar una cançó sorpresa! Nois i noies de 6è molta sort a l’institut !!

També el nostre Pep s’acomiada de nosaltres després del seu llarg recorregut en el món de l’Educació. Agraint la seva feina ben feta li vam obsequiar amb un Lipdub!!

Va estar un matí molt divertit, emotiu , amb exhibicions i balls de Zumba inclosos!!

Bones Vacances a tothom!!

Gaudiu dels vídeos!!

 

ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS DE CARTELLS DE SANTA QUITÈRIA.

Aquest dijous 20 de juny al pati de l’edifici de Primària, es van lliurar els premis al cartell més votat de cada classe en el concurs de cartells de Santa Quitèria. Cada membre del grup guanyador va rebre un petit obsequi.

Aquests cartells que il.lustren la festa major del poble s’elaboren en grups de 3 o 4 alumnes i cada any  els cartells són més bonics!!

Si voleu veure les fotografíes, cliqueu aquí.

CARNAVAL 2019

 

Aquest divendres hem celebrat el Carnaval amb els alumnes i les famílies.

Ha estat una tarda divertida amb molta fantasia.

Les rues han estat molt entretingudes amb els balls que han fet mestres i alumnes.

En pocs dies podreu veure en el bloc les fotos del Carnaval !!

 

PREGÓ DEL REI CARNESTOLTES

Aquest matí hem rebut una visita molt especial: el Rei Carnestoltes i els seus ajudants de 6è. Ens han portat les ordres esbojarrades de la setmana vinent.  Esperem que us engresqueu i que gaudiu d’una setmana que es presenta molt divertida. Quin goig farem!

Si voleu tornar a escoltar el pregó, cliqueu aquí!

 Cliqueu aquí per veure les imatges:

SORTIM AL 9NOU!

La nostra escola està participant mensualment en la secció de “Cartes al director” del 9nou infantil. De moment ja ens han publicat els textos realitzats pels alumnes de 6è.

Ens ha fet molta il·lusió participar en aquest projecte i desitgem que a la resta de cursos de l’escola  també els hi publiquin els textos que estan fent col·laborativament amb seus  grups-classe.

Us adjuntem els textos publicats fins al moment.

PROVA PILOT AMB SNAPPET!

A partir d’aquesta setmana la nostra escola participarà en una prova pilot d’Snappet. És una oportunitat molt interessant per veure com les noves tecnologies poden ajudar a millorar l’aprenentatge dels nostres alumnes.

Com funciona la prova pilot?

Durant 8 setmanes:

  • Els/les alumnes de 5è treballaran activitats de matemàtiques, llengua catalana i anglès amb la tablet d’Snappet.
  • Les mestres tutores i l’especialista d’anglès podrà realitzar el seguiment del treball de cada nen/a i el seu progrés.
  • El treball digital i l’ús de la tablet, durant la prova pilot, no tindrà cap cost adicional per a les famílies.

Després de la prova pilot el claustre valorarà l’efectivitat i les possibles millores d’Snappet. En cas de que la valoració sigui positiva es plantejarà implementar-ho com a  una metodologia digital  més en el grup de 5è, de cara al curs vinent.

 

FEM D’ARTISTES!

Hem fet d’artistes!!! Mireu quantes coses hem après fent el taller d’art. Hem escoltat trets de la vida de l’artista Henri Matisse i hem pintat, fent servir colors primaris i secundaris, un retrat imitant un dels seus quadres.