GALETES ROSA
Leave a reply
INGREDIENTS
Ø 240 DE MANTEGA
Ø 120 DE SUCRE LLUSTRE
Ø 2 ROVELLS D’OU
Ø 420 GRAMS DE FARINA
FARCIT:
Ø MELMELADA
Ø SUCRE LLUSTRE (PER SOBRE)
Ø XOCOLATA DE REPOSTERIA (PER SOBRE)
PREPARACIÓ
PER L’ODRE EN QUE S’HAN ESCRIT ELS INGREDIENTES ES VAN TREBALLANT PER FER UNA MASSA. AMB UNA FORQUILLA S’AIXAFA LA MANTEGA EN UN BOL, QUAN ESTÀ CREMOSA S’HI AFEGEIX EL SUCRE AMB EL TAMISSADOR. QUAN AIXÒ ESTÀ LLIGAT (TOT AMB LES MANS) S’HI AFEGEIXEN ELS ROVELLS I QUAN JA ESTAN LLIGATS, LA FARINA.
UN COP FETA LA MASSA ES DEIXA REPOSAR 30 MINUTS I QUAN LA TORNEM A AGAFAR ÉS AMB EL CORRÓ O UNA AMPOLLA DE VIDRE QUE S’HA D’EXTENDRE. DESPRÉS ES TALLA AMB ELS MOTLLES DE FORMA I ES COL·LOCA AL FORN NOMÉS 7 MINUTS A 180 ºC.
EL FORN HA D’ESTAR CALENT I LES GALETES SOBRE UN PAPER VEGETAL, QUE ÉS EXCLUSIVAMENT PEL FORN. UN COP CUITES LES GALETES S’ACABEN DE DORAR TOTES SOLES FORA DEL FORN.
ÉS ALESHORES QUAN ES PODEN DECORAR I FARCIR AMB XOCOLATA I MELMELADA RESPECTIVAMENT.
ESPEREM QUE US AGRADIN !!!!