VOLS TREBALLAR AMB NOSALTRES?

Aquest curs hem començat amb l’ESO. Tenim el compromís de continuar la línia pedagògica de la primària. El repte és aconseguir una secundària innovadora basada en el treball globalitzat i competencial, que doni resposta a les inquietuds i necessitats dels nostres joves amb un acompanyament respectuòs amb tot aquest procès per part del docent.

De cara al curs vinent dispossarem d’un 1r i un 2n d’ESO i  la necessitat és un docent de llengua anglesa i un altre d’humanitats. Aquestes persones han d’estar disposades a treballar en equip (continguts globalitzats) i, si s’escau, poder fer un cop de mà a la primària. Entenem l’IE com un tot i no com tres parts separades (INF-PRIM-ESO).

Per poder ser seleccionat és imprescindible haver treballat dos anys pel departament d’educació com a substitut o interí. Sense aquest requisit no us poden nomenar al centre.

Seguirem el procés de selecció que marca el departament d’educació, podeu consultar-lo al següent enllaç:

http://educacio.gencat.cat/ca/arees-actuacio/professors/concursos/provisio-llocs-treball-docent-proposta-direccio/

Qui estigui enteresat i compleixi el requisit del departament d’educació, tenint en compte aquests aspectes, envieu un currículum a l’adreça electrònica del centre: a8076947@xtec.cat i us trucarem per fer entrevista.

Moltes gràcies.