PREINSCRIPCIÓ CURS 20/2021

Benvolgudes famílies.

A partir el 13 de maig i fins el 22 del mateix mes es podrà dur a terme la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil i educació primària.

Així, com a prevenció davant el coronavirus, es promou la preinscripció telemàtica, i el tràmit es podrà fer tot online, a través del portal preinscripcio.gencat.cat.

S’elimina la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, i queda substituïda per utilitzar  el formulari telemàtic i enviar la documentació necessària -escanejada o fotografiada- mitjançant un correu a la bústia electrònica oficial del centre demanat en primera opció.

Aquelles famílies que no disposin dels mitjans per dur a terme el procediment telemàtic, i amb l’objectiu de garantir l’equitat, es preveu que disposin d’uns dies per poder lliurar les seves sol·licituds de forma presencial.

Així, la preinscripció presencial estarà disponible a partir del 19 de maig i fins al 22 de maig inclòs, en horari de 9:30h. a 13:00 h. Per a fer-ho, caldrà demanar cita prèvia al centre que les famílies hagin escollit en primera opció a través d’Internet/ telèfon mòbil.

CALENDARI DE PREINSCRIPCIÓ I MATRÍCULA

Període de presentació de sol·licitud de preinscripció: