2n repte!

EXERCICIS DE FITNESS EN FAMÍLIA

Benvolgudes famílies.

Abans de tot, agrair molt especialment, a tots els que heu participat en el primer repte de Sant Jordi, ja que, heu enviat unes imatges molt i molt boniques.

Aquesta setmana us proposem el 2n repte i el volem fer coincidir amb la pràctica de l’esport, que és una de les activitats més importants en aquest confinament, ja que, ens ajuda tant físicament com mentalment.

El fitness és una molt bona opció per fer exercici en família a casa! Hi ha milers de canals a YOUTUBE que us ajudaran a fer la rutina perfectaAlguns exemples de fitness en família: Familia Fit, o  la rutina d’exercicis proposada per 4canguros, o fer pilates en família

Us animeu a bellugar el cos com mai?

Així que esperem les vostres imatges o vídeos practicant esport. 

Ànims, pot ser molt divertit!