LA CASTANYADA

CELEBREM LA CASTANYADA!!

El dia 28 d’octubre vam celebrar la castanyada a la nostra escola. Tot i que normalment la celebrem el dia 31 d’octubre, com aquest any era festa aquell dia, la vam canviar al dia 28.

Al matí vam celebrar-ho a l’aula sentint el conte de la Maria la Castanyera, cantant i ballant cançons relacionades amb la festa, veient vídeos del conte i d’altres contes on sortien més personatges de la castanyada com el gat Marrameu, la veïna de la castanyera…

A la tarda, ens vam disfressar de castanyers i castanyeres, vam sortir al pati a fer una festa amb tots i totes els nens i nenes de l’escola. Primer va venir la Maria la Castanyera i ens va regalar castanyes torrades per tothom i després vam ballar i vam fer una mica de gresca pel pati de l’escola. Va ser tan divertit!

https://goo.gl/photos/cp56znaZ2HAhZbvL7

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *