CONCERT DE NADAL

I va arribar el gran dia, el Concert de Nadal. Vam assajar molts dies amb l’Ana, la mestra de música, i també a la classe, amb l’Anna i l’Ester. Alguna  vegada ens vam reunir tots junts a 1r B per assajar. Les mestres ens deien que ho fèiem molt bé, però ara hi havia molta gent mirant-nos… estàvem una mica nerviosos perquè havíem de cantar tres cançons: “El Nadal ja és aquí” , “I’m a little star” amb els companys de 2n i “Mirall de Pau”  amb tots els alumnes de l’escola.

Havíem d’anar vestits amb la part de sota fosca i la de dalt blanca. Ens van posar una garlanda per estar ben guapos.

I finalment va ser un èxit, tothom ens va felicitar, tants els mestres com els nostres familiars. Ens han dit que vam cantar molt bé!! Ja volem repetir!!

https://goo.gl/photos/siCWjDsdSbhbMfs4A

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *