ACTIVITATS NADAL

Els darrers dies abans de les vacances de Nadal vam tenir una setmana molt ocupada, cada dia era una sorpresa i una nova activitat a fer.

El dilluns pel matí estàvem nerviosos perquè no sabíem quin dia vindria el patge, havíem de llegir la carta que havíem fet entre tota la classe i vam estar practicant la seva lectura a l’hora de llengua catalana. Per la tarda hi havia sorpresa!! Vam berenar torrons i neules i vam ballar a la classe de 1r B, ens ho vam passar genial!!

El dimecres al matí l’Ester i l’Anna ens van dir que el patge venia a l’escola. El vam anar a saludar, li vam llegir la carta i ens va regalar una bossa plena de cosetes, estàvem molt contents. Tot seguit vam anar al Progrés a assajar perquè a l’endemà havíem de fer el concert de Nadal. Havíem de cantar davant de mooooltes persones, estàvem il·lusionats i una mica nerviosos. Per la tarda vam fer cagar el tió que ens va cagar una caixa de Lego, un bingo i un memo de yoga per a que ens relaxem practicant les postures.

Ara ja només ens toca esperar els Reis a la tornada de vacances, hem treballat molt i segur que ens portaran moltes joguines de les que hem demanat.

https://goo.gl/photos/YHDW6ejUEqDWvbCLA

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *