ELS RACONS A SEGON

Hola famílies!!

Ens volem acomiadar mostrant-vos algunes fotografies dels racons de català, matemàtiques i castellà que s’han dut a terme a segon al llarg del curs.

Cliqueu sobre la imatge per poder visualitzar-les!!

Esperem que passeu un estiu molt divertit!! Us trobarem a faltar!

Les tutores:

Angie i M.José

 

 

 

NATACIÓ A SEGON

Els alumnes de segon durant tot el curs han fet natació un cop a la setmana i així poder aprendre a nedar. A la piscina municipal  els nens i nenes han trobat  uns monitors especialitzats que els han ensenyat. Aquesta activitat és una oportunitat perquè tots els infants sàpiguen nedar. L’últim dia de piscina, vam convidar a les famílies perquè poguéssim gaudir de les activitats que fan a l’aigua i demostrar tot el que han après.

Si voleu veure les fotos, cliqueu sobre la imatge.

 

Escola de Música “Cal Nicolau”

Els infants de 2n. han visitat  l’escola de música Cal Nicolau. L’activitat tractava d’una audició didàctica de saxo, trompeta, clarinet o flauta travessera. Es va realitzar l’audició per a grup classe.

L’objectiu d’aquesta activitat era donar a conèixer un d’aquests instruments als infants  a través d’una audició didàctica,  reconèixer el paper de la música a través de la història de l’instrument, conèixer les diferents parts,  conèixer els antecessors, comprendre les qualitats de so i les seves diferents textures i identificar les diferents altures del so en relació a l’instrument.

Va ser una experiència molt enriquidora i motivadora pels alumnes.

Si voleu veure les fotografies, cliqueu sobre la imatge.

 

SORTIDA AL CRARC DE MASQUEFA

La sortida de segon d’aquest tercer trimestre ha estat al CRARC (Centre de Recuperació d’Amfibis i Rèptils de Catalunya). Tot i que ja sabíem moltes coses sobre aquests animals perquè ho havíem treballat a la classe, vam quedar bocabadats de veure aquests animalots!!

Fer preguntes, veure els animals a prop nostre, tocar-ne alguns i saber-ne més sobre ells ens va encantar!! Vam passar molt bon dia fent pinya i gaudint amb els companys de nivell!


Si voleu veure les fotografies de la visita cliqueu sobre la imatge!!

 

 

 

MOBILITAT SEGURA

La Policia Local de Martorell realitza a les escoles jornades d’educació per a la mobilitat segura. Els alumnes de 2n.A i 2n.B han treballat la percepció del risc a la via pública i continguts actitudinals sobre la mobilitat i el civisme per tal de conèixer, reconèixer i canviar l’actitud. També van fer de policies tots i cada un d’ells i van gaudir molt fent-ho!!

Si voleu visualitzar les fotografies, cliqueu sobre la imatge.

COLÒNIES A CAL DIABLE

Els dies 8,9 i 10 de març els alumnes de 2n i 4t van gaudir d’una experiència d’aprenentatge a la casa de colònies de Cal Diable en el municipi de Pontons. Aquí uns deixem aquest àlbum de fotos perquè pugueu veure en detall. Desitgem que us agradin!!!

Si voleu veure les fotos, cliqueu sobre la fotografia.

LABORATORI DE LECTURA A LA BIBLIOTECA DEL POBLE!!!

 

Heu fet mai de dissenyadors o dissenyadores de moda?

Un dels personatges més famosos dels darrers temps reclama la nostra creativitat. Ho tenim tot apunt: la cinta mètrica, les tisores i una gran quantitat de dissenys i vestits inspiradors.

Us atreviu a vestir l’Olívia?

Durant una bona estona els alumnes de segon han descobert moltes coses sobre aquest personatge i l’han ajudat a preparar-se per poder assistir a molts actes diferents.

Tenim una Olívia de cartró molt gran i l’haurem de dissenyar el vestuari que li podrem provar. Per fer-ho bé consultarem les seves històries, coneixerem millor els seus gustos.

Aquí us fem cinc cèntims de l’activitat!! Cliqueu sobre la imatge!!

ANEM A PATINAR SOBRE GEL!!

 

El passat 29 de novembre els alumnes segon de l’escola hem anat  a patinar sobre gel.  Tot i les caigudes, ha estat una experiència inoblidable i molt divertida!!

Hem gaudit d’una estona diferent i agradable amb els nostres companys/es i mestres, i ho hem passat d’allò més bé!!!

Mireu les fotos clicant a la imatge!!

 

 

Anem al Museu Molí Paperer de Capellades

 

Els nens i nenes de 2n. el dia 28 de novembre vam visitar el Museu Molí Paperer situat a Capellades.

Al museu, vam poder  veure tot el procés de fabricació des que entrava el drap fins que en sortia el paper acabat i també vam participar dels tallers fent un full de paper amb les seves pròpies mans.  Va ser emocionant!!!!

Si voleu veure les fotos de l’experiència feu clic sobre la imatge.

Anem a l’Enrajolada i fem l’activitat del tremp d’ou.

 

Els nens i nenes de 2n la setmana passada vam anar a l’Enrajolada!

Després del passeig fins la Vila vam arribar a la casa de l’Enrajolada on ens esperaven per explicar-nos els seu origen i la seva història. Vam fer una visita per la casa i ens vam convertir en actors i actrius per entendre d’on va sorgir una de les pintures més rellevants, la del Bisbe.

A continuació, descobrim la tècnica del tremp d’ou i a pintar els nostres propis quadres. Vam gaudir d’un matí especial. Voleu veure les fotos? Cliqueu sobre la imatge.