Sortida a la granja!

Benvolgudes famílies, el dia 20 d’abril vam realitzar una sortida a la granja, on vam poder observar, tocar, donar de menjar i cuidar als animals i ens ho vam passar d’allò més bé!
Us deixem un recull de fotos de les dues classes perquè pugueu veure com ens vam divertir i quant vam aprendre!

P3A: https://photos.app.goo.gl/cnG2Uy7GEJhtbWC2A

P3B:https://photos.app.goo.gl/AdAFsKp6xoZe9xfA6

Tutors de P3

Ester i Miguel

Som Echegaray!

Ja fa uns quants mesos que vam entrar a l’escola… al principi tot era nou i teníem una miqueta de vergonya… però ara ja estem adaptats i adaptades del tot! A l’escola ens ho passem d’allò més bé: el Miguel i l’Ester ens proposen activitats molt divertides amb les què aprenem coses noves, anem a la sala de psicomotricitat i, hem perdut tant la vergonya que fins i tot ens hem disfressat per carnaval!

Us deixem unes quantes fotos perquè veieu tot el que fem a l’Echegaray. Si les voleu veure només heu de fer clic a la següent imatge:

Fins ben aviat!

Descobrim el barri!

Bon dia famílies!

El dia 4 de desembre vam realitzat la nostra primera sortida i vam fer un recorregut a peu pel barri de l’escola. El nostre objectiu era conèixer equipaments municipals (com la biblioteca o el CAP), establiments, carrers i places del nostre entorn proper, vam gaudir molt i ens ho vam passar molt bé! Ara a l’escola continuem ampliant els aprenentatges i estem treballant aquests conceptes.

Aquí us deixem els dos enllaços d’uns petits reculls de fotografies perquè pugueu veure-les i els/les vostres fills i filles us les puguin explicar.

P3A:  https://photos.app.goo.gl/uyhzZ4dBP5Tv8oUS7

P3B:  https://photos.app.goo.gl/S841WT2NPLKQmpAS6

Ester i Miguel

Ens divertim aprenent!

Bon dia famílies!
A l’escola treballem amb diferents metodologies que fan que el nostre aprenentatge sigui molt enriquidor, tot experimentant amb el nostre propi cos i realitzant aprenentatges vivencials d’una forma lúdica i divertida.
Aquí us deixem els enllaços d’algunes fotografies de diferents sessions de racons i espais, de la creació de murals i d’altres activitats en les què hem gaudit molt!

P3A:  https://photos.app.goo.gl/tjJmbmjwHCoyKNCD6
P3B:  https://photos.app.goo.gl/mzosHbpjus2Smk278

Ester i Miguel

Ens adaptem a l’escola!

Bon dia famílies!

Hem iniciat el curs i aquestes primeres setmanes ens estem adaptant mica en mica a l’escola, hem començat a establir vincles entre els i les nostres companys i companyes fent noves amistats, així com amb els i les diferents mestres, realitzant nous aprenentatges i tenint noves vivències. Tot plegat ho estem gaudint amb molta alegria i ens estem divertint molt!

Aquí us deixem un petit recull de fotografies, esperem que us agradi!

https://photos.app.goo.gl/7KcewCVDxoTi62EG8

Miguel i Ester