Descobrim el barri!

Bon dia famílies!

El dia 4 de desembre vam realitzat la nostra primera sortida i vam fer un recorregut a peu pel barri de l’escola. El nostre objectiu era conèixer equipaments municipals (com la biblioteca o el CAP), establiments, carrers i places del nostre entorn proper, vam gaudir molt i ens ho vam passar molt bé! Ara a l’escola continuem ampliant els aprenentatges i estem treballant aquests conceptes.

Aquí us deixem els dos enllaços d’uns petits reculls de fotografies perquè pugueu veure-les i els/les vostres fills i filles us les puguin explicar.

P3A:  https://photos.app.goo.gl/uyhzZ4dBP5Tv8oUS7

P3B:  https://photos.app.goo.gl/S841WT2NPLKQmpAS6

Ester i Miguel

Ens divertim aprenent!

Bon dia famílies!
A l’escola treballem amb diferents metodologies que fan que el nostre aprenentatge sigui molt enriquidor, tot experimentant amb el nostre propi cos i realitzant aprenentatges vivencials d’una forma lúdica i divertida.
Aquí us deixem els enllaços d’algunes fotografies de diferents sessions de racons i espais, de la creació de murals i d’altres activitats en les què hem gaudit molt!

P3A:  https://photos.app.goo.gl/tjJmbmjwHCoyKNCD6
P3B:  https://photos.app.goo.gl/mzosHbpjus2Smk278

Ester i Miguel

Ens adaptem a l’escola!

Bon dia famílies!

Hem iniciat el curs i aquestes primeres setmanes ens estem adaptant mica en mica a l’escola, hem començat a establir vincles entre els i les nostres companys i companyes fent noves amistats, així com amb els i les diferents mestres, realitzant nous aprenentatges i tenint noves vivències. Tot plegat ho estem gaudint amb molta alegria i ens estem divertint molt!

Aquí us deixem un petit recull de fotografies, esperem que us agradi!

https://photos.app.goo.gl/7KcewCVDxoTi62EG8

Miguel i Ester