VIATGEM A SEGLE XIX

Aquest trimestre, a més a més de gaudir de dues obres teatrals al Centre Cultural de Martorell, i poder veure en primera persona algunes de les obres de Picasso, al Museu Picasso de Barcelona, també…

HEM VIATJAT EN EL TEMPS!!!!

El dia 2 i 9 de febrer els grups de 1r vam anar a l’Enrajolada, Casa Museu Santacana. Allà vam gaudir d’una visita guiada per conèixer la casa i els seus secrets. Vam poder descobrir com vivia la família Santacana fa molts i molts anys, observant tant el mobiliari com els objectes que s’utilitzaven aleshores… i vam comprovar que tot ha canviat MOLT!!!!!

Per acabar, vam convertir-nos en infants del segle XIX, tot jugant amb joguines antigues com les bitlles, la baldufa, el trenet de fusta, etc. Però el que més ens va agradar va ser poder disfressar-nos amb roba i complements antics i sentir-nos per uns instants en una altra època.    

Entreu al següent enllaç i descobrireu que bé ens ho vam passar:

FOTOS ENRAJOLADA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *