Projecte CUEME

Després d’anys i anys veient a l’escola com els alumnes de 5è feien molt moviment signant papers, trobant-se amb una persona de fora de l’escola a qui deien padrí i preparant material… finalment ha arribat el nostre moment, som a 5è!

Per engegar aquest projecte CUEME hem anat a una reunió al Molí Fariner on hem demanat permís per obtenir el NIF per les nostres cooperatives. Ha estat una jornada apassionant on ens hem reunit amb altres escoles de Martorell i on hem signat els papers per fer la primera passa en aquesta aventura. Us tindrem informats.

 

Compartim una notícia del mitjà “Martorelldigital” on s’han fet ressò de l’acte on vam demanar el NIF:

https://martorelldigital.cat/les-cooperatives-de-lescola-jose-echegaray-i-merce-rodoreda-solliciten-el-nif-al-moli-empresa/

Practiquem l’estergit

Un cop més hem visitat la casa museu Santacana coneguda com l’Enrajolada. Enguany hem descobert una tècnica nova, la de l’estergit.

Hem creat unes rajoles amb una temàtica en concret, els oficis. Per fer-ho hem fet servir un punxó per crear la silueta del nostre dibuix, un cop hem acabat, hem fregat uns saquets amb pols de colors per sobre, de tal manera que es filtraven pels forats. Finalment hem fet servir pinzells per donar una mica de forma al dibuix i l’hem pintat, el resultat, el podreu veure ben aviat a casa!

 

Compartim amb vosaltres un parell de fotos de la sortida:

https://photos.app.goo.gl/u8mu9t8wV65KzWjt5

 

Excursió a l’Abric Romaní!

El passat dijous, 20 de maig, els alumnes de 4t vam anar d’excursió a l’Abric Romaní, a Capellades.

Allà vam visitar el jaciment arqueològic, d’uns 20 metres de profunditat, que se situa cronològicament en el paleolític mitjà i també vam poder fer tir amb propulsor i tir amb arc.

Ens ho vam passar d’allò més bé! Us deixem un petit vídeo amb algunes de les fotos que vam realitzar!

https://photos.app.goo.gl/deNPsawhLc5fwW239