Sortida parcs de Martorell

Després d’un mes de curs i d’acostumar-se al ritme de 2n el passat dimarts 16 d’octubre vam fer la primera sortida de l’any.

Enguany la primera sortida va ser als parcs de Martorell. El matí va començar visitant el nou Parc d’Europa que va encantar a tots els alumnes gràcies als incontables gronxadors i tobogans. Més tard vam visitar el parc del Centre Cultural on vam aprofitar l’ombra per poder dinar i recuperar forces. Finalment vam fer la darrera parada al parc de l’esglèsia on els alumnes van gaudir de les construccions abans de tornar a l’escola.

A continuació us deixem les fotos de la sortida:

https://photos.app.goo.gl/FJpdegST6FNv3Wb78

 

 

Visitem i coneixem la Biblioteca Municipal

Fa uns dies els nens i nenes de les classes de primer, vam anar a conèixer la Biblioteca del poble d’una forma molt divertida.

Ens han explicat el seu funcionament i hem realitzat activitats molt divertides. Hem hagut de buscar uns petits dimonis de colors, per tal d’esbrinar missatges ocults i així aprendre com trobar un llibre i el seu autor i il·lustrador.

https://photos.app.goo.gl/ArYAQiSYNOoJD1642

Visitem el CRAM

Les classes de la Pedrera i el Parc Güell hem anat al CRAM, Centre de Recuperació d’Animals Marins.

En arribar al Prat de Llobregat hem gaudit d’una estona d’aigua i jocs a la sorra que han servit d’escalfament per l’estiu que ja s’acosta. Un cop esmorzats ha tocat fer la visita on han fet un taller molt dinàmic que ens ha encantat, i també una visita a les tortugues marines en les diferents fases de recuperació per poder tornar a la natura.

Per acabar, una mica més de platja i jocs al parc infantil per acabar de tancar una fantàstica sortida.

Compartim amb vosaltres totes les fotos que hem fet al següent enllaç:

https://photos.app.goo.gl/xZfp1SKLAQ9HUd5D3

Excursió a La Pedrera

Al març els nens i nenes de 1r vam anar d’excursió a la Pedrera. Hem començat el projecte de Gaudí, que està relacionat amb el nom de les nostres classes: La Pedrera (1rA), El Park Güell (1rB).

Després d’investigar i aprendre moltes coses d’Antoni Gaudí, aquesta excursió ens ha ajudat a entendre-ho millor i ens ha agradat molt conèixer una de les seves obres!

https://photos.app.goo.gl/DuuNSgf3PhjNSmJp1

A Valors treballem l’emoció de l’Amor

Hem parlat de les diferents maneres d’estimar-nos. L’amor de la família, dels amics, de gent especial…

Hem llegit un conte molt maco titulat “No saps com t’estimo”. A partir d’aquest conte, on una mare conilleta i la seva filla s’expliquem com s’estimen. Els vostres fills i filles han dit coses tan boniques com:

“Estimo a la meva mare d’aquí al cel”, “Estimo a la meva família fins al Marroc”, “Estimo al meu pare fins als Aliens”, “estimo als meus pares com dos voltes a la Terra”…

https://photos.app.goo.gl/IBbgm6oJa6DhguqP2