DESEMBRE A EDUCACIÓ INFANTIL.

Aquest mes de Desembre ja va venir carregat de sorpreses des de l’inici. Només de començar va arribar  el Calendari d’Advent que ens porta endevinalles, poemes i cançons. Cada matí l’hi hem cantat i ballat les nadales, perquè ens surtin molt bé. De fet el gran dia de la cantada ho vam fer genial, som uns grans artistes!!!!

Hem tingut una gran sorpresa!!! Ha vingut el carter reial a buscar-nos les cartes i com que hem sigut tan bons minyons ens ha portat regalets per la classe. Estem molt contents i emocionats!!! A més a més, durant tot el mes de Desembre hem tingut un visitant molt esperat, el nostre estimat Tió!! L’hem alimentat molt amb les restes dels nostres esmorzars i el dijous al matí ja va començar a fer pets!! A la tarda ja no s’aguantava més i amb l’ajudadels nostres bastons va fer una cagada gegant per tots els nens d’infantil!!!! Més il·lusionats no podem estar, i amb aquesta alegria us desitgem unes bones festes i un feliç 2019!!!!

Aquest article ha estat publicat en EDUCACIÓ INFANTIL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *