FIRA DOLÇA de 6è passada per aigua

Diumenge 16 de desembre de 2018 es va realitzar a la plaça del Castell de la Bisbal d’Empordà la FIRA DOLÇA. Com cada any els nois i noies de 6è van ser els responsables de la parada. Tot i la pluja, que ens va acompanyar al llarg de tot el matí, va ser una gran jornada i es van poder recollir força diners per ajudar a pagar les colònies de 6è.

Volem donar les gràcies a l’AMPA per ajudar-nos a muntar i desmuntar la parada, a les famílies que van col·laborar portant dolços i a tothom que va passar a comprar algun trosset de pastís. GRÀCIES A TOTHOM!!!

Alumnes de 6è del curs 2018/2019

Aquest article ha estat publicat en CICLE SUPERIOR. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *