4t fa la SORTIDA A BARCELONA

Dilluns 3 de desembre , els nens  i nenes de 4t vam fer la sortida a BCN .A les 8h del matí ja érem a Flaçà per agafar el tren que ens va portar fins a Passeig de Gràcia. Durant el dia ,vam visitar diferents monuments de la ciutat i nosaltres, els nens i nenes, fèiem de guies  i explicàvem als companys el que ens havíem preparat. Vam agafat el bus per anar a dinar al Parc de la Ciutadella i el metro  per tornar a l’estació i agafar el tren de tornada. També vam  passejar per la Rambla on vam  veure les estàtues  i vam entrar al mercat de la Boqueria .

Va ser una sortida molt didàctica i divertida. Ens ho vam passar genial !

Aquest article ha estat publicat en CICLE MITJÀ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *