4t realitza el 5è SECRETS D’ESCOLA del curs!!!

Divendres 14 de desembre de 2018 s’ha realitzat el CINQUÈ programa radiofònic SECRETS D’ESCOLA del curs, que s’ha emès en directe per RÀDIO BISBAL 107.4 FM i que es podrà tornar a escoltar en diferit el diumenge 16 a la mateixa hora (11:30 matí).

A continuació us mostrem les imatges dels locutors i locutores (NOUR  EDDAHBI, SAFAE BOUCETA, JOEL ROMEU i ENZO  JIMÉNEZ) i us deixem l’enllaç del programa perquè el torneu a escoltar tantes vegades com en tingueu ganes (CLIQUEU EL LOGO PER ESCOLTAR-LO).

logo secrets

Per cert, agraïm a la classe de 1r la seva col·laboració en aquest CINQUÈ SECRETS D’ESCOLA!!

 

Locutors i locutores del 5è SECRETS D’ESCOLA – curs 2018/2019

Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS ESCOLA, CICLE MITJÀ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *