Divendres FINALITZEM la VI SETMANA MUSICAL

Divendres 23 de novembre de 2018 vam finalitzar la VI SETMANA MUSICAL a l’escola Joan de Margarit.

Vam despertar-nos a ritme de bateria amb les explicacions i les demostracions d’en Rafael Rostey, mestre de l’escola de Música Conrad Saló. Seguidament, l’alumnat de cicle inicial va poder gaudir d’un concertàs de la veu de la Rita Valero, cantant, compositora i mestra de l’escola Joan de Margarit. Per cloure el matí en Borja Sancho i en Vicent Juan, mestre de la nostra escola, van presentar-nos l’oboè i la dolçaina.

A la tarda l’Anna Dalmau, mare de l’Ènia de P3, ens va explicar contes i els va acompanyar d’unes boniques cançons. I, finalment, vam finalitzar aquesta VI SETMANA MUSICAL al pati de l’escola on tots plegats vam ballar una dansa i vam cantar una cançó.

Per cert, properament us penjarem el vídeo de la cloenda.

L’Anna, mama de l’Ènia, participant a la VI SETMANA MUSICAL


Aquest article ha estat publicat en ACTIVITATS ESCOLA, CICLE INICIAL, CICLE MITJÀ, CICLE SUPERIOR, EDUCACIÓ INFANTIL. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *