TROBADES VIRTUALS

A la ZER Riu Corb estàvem acostumats a celebrar trobades periòdiques entre els i les alumnes de les cinc escoles de la ZER. La trobada esportiva, la trobada anual de ZER, les colònies, les excursions, el teatre comarcal…

Aquest curs, amb la pandèmia, hem hagut de suprimir aquest tipus d’activitats i pensar-ne unes altres que ens apropin des de la distància. Aquest és l’any de les trobades virtuals!

La primera setmana de desembre vam realitzar la primera trobada virtual de la ZER Riu Corb. Vam fer trobades entre alumnes de 3 grups bombolla, de diferents escoles de la ZER, per compartir experiències, activitats i projectes comuns.

Genial poder veure’ns les cares i passar una bona estona plegats!

Esperarem la segona trobada amb molta il·lusió…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *