SORTIDES 13-14

La ZER organitza algunes sortides al llarg de cada curs on hi participa tot el seu l’alumnat des de p3 fins a sisè.La finalitat d’aquests tipus de sortida és la relació entre els nens i nenes de la mateixa edat , del mateix curs i/ o cicle . Normalment  treballen  junts i fan activitats relacionades amb els temes que són motiu de la sortida i s’han decidit en el claustre de la ZER.

       

D’altres vegades les sortides es fan per cicles o fent 2 grans grups : els petits i els grans segons la intenció que tinguem i respectant el nivell maduratiu del l’alumnat.. Cada curs escolar fem una  sortida de Zer durant el 1r trimestre i una altra en el 3r trimestre.El segon trimestre es deixa lliure per a que cada escola que integras la ZER o cada aula pugui decidir anar a diferents activitats i sortides pròpies de projectes d’aula o objectius comuns de centre.

    

Aquest curs 13-14 hem organitzat  :

1er TRIMESTRE  Trobada de ZER (30 d’ octubre) Lloc: Cal Petit a Vilanova de Meià , La Noguera Objectiu: Jornada lúdica per treballar una festa tradicional , la castanyada.
2on TRIMESTRE
Es fan sortides i activitats on participa tot l’alumnat de l’escola a    –                          -ANIMAC                                                     Museu de Lleida: Animalia ;-   Auditori , tallers de La Mitjana  ;opera
3er TRIMESTRE

Mercat Local davant de l’escola i

Mercat Doctor Fleming de Lleida (sortida dins els Projecte Empreneduria )

Sortida juny:  Grup Petits:  La Manreana   (Juneda)       ;    

                     Grup Grans:  GIMENELLS  “2 llacs”  sortida de multiesports relacionada amb el projecte Comènius 

Al llarg del curs : Sortides pel entorn de cada escola : hort, granja, camp de conreu , botigues, parades de sant Jordi ….Sortides, partits o activitats de les Escoles Esportives els matins d’alguns dissabtes i/o diumenges.
Sortides Esportives: Miniatletisme,   i Milla Urbana o altres que es puguin organitzar al llarg del curs

 

Articles recents

Aquesta setmana hem fet una visita tots els nens i nens de l’escola , al MUSEU DE LA FUNDACIÓ SORIGUÉ .

Hem anat a descobrir l’autor ÒSCAR MUÑOZ, reconegut artista internacional contemporani. Un cop allí ens hem dividit en diferents tallers segons el curs .Hem observat amb més profunditat algunes de les obres d’art, les hem analitzat i comentat .També hem pogut donar la nostra opinió .

 

  1. PATI Deixa un comentari
  2. SOLIDARITAT PEL MESTRE ASSASINAT A L’INSTITUT. Deixa un comentari
  3. ACTUALITAT Deixa un comentari
  4. ACTUALITAT 13-14 Deixa un comentari
  5. Llívia Coop desicions finals Deixa un comentari
  6. Les cabanes de cicle mitjà Deixa un comentari
  7. Sortida al Món Sant Benet Deixa un comentari
  8. Deixa un comentari
  9. Els tallers de la diada de Sant Jordi 2013 Deixa un comentari