ESCOLA DE PRACTIQUES

PRACTICANTS A LA VISTA !  

L’escola, és actualment escola de pràctiques .Això vol dir que rebem al llarg del curs , diferents alumnes estudiants de diferents universitats catalanes i/o espanyoles i que estant en el seu període de pràctiques; però, bàsicament , els estudiants aprenents són de la UdL de Lleida. En tenim en diferents modalitats : Ed Infantil, ara anomenats de GESTIONS CREATIVES i alumnes de Primària DUAL .

També algun curs en tenim de MENCIÓ, ….

La modalitat d’alternança o DUAL , és una nova modalitat de pràctiques experimentals on els alumnes van 3 dies a la universitat i 2 a l’escola de pràctiques al llarg de tot el curs.

A més a més, també rebem diferents grups d’estudiants al llarg de cada curs que volen fer una visita puntual a l’escola  per tal de respondre alguns dubtes que tenen.

CURS 15-16  

ESTUDIANTS EN PRACTIQUES D’EDUCACIÓ INFANTIL :

L’ADRIÀ I LA LORENA han vingut molts divendres al llarg de tot el dia .

ESTUDIANTS EN PRACTIQUES D’ALTERNANÇA :

LA CINTA I L’ANNA han vingut tots els dijous i divendres al llarg de tot el dia.

ESTUDIANTS EN PRACTIQUES DE MENCIÓ :

La LAIA ha fet les pràctiques d’ATENCIÓ A LA DIVERSITAT I

el MODEST  especialitat d’EDUCACIÓ FÍSICA 

         CURS 14-15 

 Enguany tenim 3 practicants en la modalitat d’alternança  i 1 practicant d’educació Infantil

La primera feina que els hi hem encomanat ha estat explicar com hem d’actuar quan hi hagi un emergència d’evacuació en el centre .Elles van explicar per totes les aules com hem d’actuar en el simulacre.

L’ÒSCAR , practicant d’educació física de la ZER, va rebre un petit record de l’alumnat de l’escola . També ens va acompanyar a l’excursió de Barcelona al Museu Marítim.

CURS 13-14

 El practicant d’educació física ens ha fet una xerrada sobre escalada

 La UdL és la universitat que ens envia més practicants però també n’hem tingut de la Universitat de la Rioja. El curs 13-14 hem rebut practicants en alternança.

Els nens i nenes de l’escola els agafen molta estimació i quan marxen sempre fem intercanvis de regals .La Xènia va rebre un petit detall dels alumnes i l’escola .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *