TROBADA DE CORALS

El dijous 17 de maig , els alumnes de tercer de primària de la nostra escola juntament amb els alumnes de Cant coral d’extraescolars van realitzar l’activitat de la Trobada de cant Coral al Teatre de l’Institut Jaume Vicens Vives de Girona. En total hi van haver unes vuit escoles de les comarques de Girona que van participar en la Trobada.
La Trobada es va organitzar en dues parts:
A la primera part cada coral interpretava dues cançons: una popular catalana i una altra de caire intercultural, de músiques del món. Els alumnes del Pla de l’Ametller vam escollir cantar un “remix de cançons tradicionals catalanes”(Margarideta, La Pastoreta, La gata i el belitre, El poll i la puça i Pujarem dalt dels cims) i una cançó tradicional africana, anomenada Siyahamba, que vam gaudir ballant amb l’acompanyament del ritme de dos timbals que l’Ayoub i en Mustafa de tercer de primària van fer-ho a la perfecció!. I a la Segona part de la Trobada totes les corals van interpretar conjuntament les cançons següents: El Titella groc, El Ball de Sant Ferriol i El cant per a les Trobades de Primària.
La direcció coral va anar a càrrec de la mestra de música, Mònica Labian, amb l’acompanyament a piano d’en Pol Soler.

Ens ho vam passar molt bé!!

Aquest article ha estat publicat en CICLE MITJÀ. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a TROBADA DE CORALS

  1. Cati diu:

    Molt bé cantaires!

  2. Maite diu:

    Aquest curs heu anat tots els alumnes de 3r i els alumnes que feu extraescolar de Cant Coral. El concert va ser tot un èxit, ho vau fer FANTÀSTICAMENT!
    L’escola US FELICITA!!!!!
    Maite.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *