FRUITS I ALTRES DE LA TARDOR!

 

És un cançó molt maca acompanyada d’unes imatges espectaculars sobre la tardor. És un vídeo interessant sobre el tema per introduir-lo, per aprendre coses i per crear conversa entre els alumnes sobre el tema.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=hlgVYDo7h7w[/youtube]

ELS RATPENATS

EL MÓN DELS RATPENATS!
Una mà de contes ens presenta el conte dels Ratpenats. És un conte molt maco amb una molt bona presentació, que serveix per poder introduir el tema als alumnes del parvulari.

 

 

Edu3.cat

LA CANCÓ DE LA SETMANA

Aquí teniu la cançó que hem preparat aquesta setmana a l’escola.

És muntat sobre un llibre digital de la web “La prestatgeria”. En principi cada alumne pot escriure una frase, podem fer fotos d’ells representant la cançó, pot servir per ajudar-los a memoritzar-la i sobretot per motivar-los.

Es titula: “ELS DIES DE LA SETMANA”

http://hipolit2.xtec.cat/llibres/mmantec2_2896/llibre

 

 

 

La cançó de la setmana

La cançó dels boletaires d’un grup gironí que s’anomena Deckèpits. L’hem trobat buscant coses sobre el bolets per completar el nostre projecte.
L’intenció de la cançó és aprendre vocabulari nou: tipus de bolets i eines del boletaire. A més, és una cançó que els encanta!

LIPDUB DE LA ZER

La nostra escola forma part de la ZER del Solsonès. Aquesta escola agrupa 9 escoles d’entre 5 i 25 alumnes de la comarca del Solsonès i l’Alt Urgell.
Aquestes són:
– Tuixent
– La Coma
– Ogern
– Lladurs
– Sant Climenç
– Freixinet
– Ardèvol
Us presentem un Lipdub que vam gravar durant el curs 2010-11 perquè ens conegueu a tots i totes. Esperem que us agradi AD9XR8dZ2jE

Hola!

AQUEST BLOC PRESENTA UN SEGUIT D’ACTIVITATS

QUE REALITZADES A L’AULA I RELACIONADES

AMB LES DIFERENTS UNITATS DIDÀCTIQUES.

ÉS TRACTA DE QUE VEGUEU

UNA PETITA MOSTRA D’ACTIVITATS.