Aquest bloc ja és història!!!!!!

Tot i que pot semblar una mala notícia, estem contentes de fer-vos arribar que aquest bloc ja és història.

Però és una història tan genialment intensa i emocional que la mantenim, com vam dir, a l’article anterior.

Així que diem “adeu” a una etapa fantàstica per a començar una nova encara més genial!!!

A partir d’ara us recomanem que només visiteu aquest bloc si us trobeu nostàlgics, perquè l’actualitat i les novetats de l’escola les tindreu al nou bloc. L’adreça és la següent:

http://blocs.xtec.cat/principalcongresindians/

Esperem que us agradin les novetats i que les trobeu útils!!

Aprofitem per donar les gràcies a totes les famílies que, des d’un bon principi, us heu abocat en el bloc i heu fet aportacions màgiques i fantàstiques. Sou genials!!!! Ens veiem al nou bloc!!!!!

Tranformacions en el nostre món virtual!!!

Hola a tothom!!!

Ens complau dir-vos que estem preparant canvis en el nostre bloc. L’objectiu és crear una comunitat virtual on tot sigui molt més fàcil, visual i ràpid.

Això comporta que us hem de donar una mala notícia: aquest bloc serà història!!! Però, precisament perquè reflecteix la nostra història curta però intensa, no l’eliminarem però estarà inactiu. Es podrà accedir a ell a través de la mateixa adreça i a través d’enllaços que tindran els nous blocs, però us demanarem que no continueu fent comentaris en aquest bloc; sinó que els feu en el que aviat estarà enllestit.

Però no us preocupeu, de moment, encara està viu (i molt!) i ja us avisarem quan estigui declarat monument històric i emblemàtic!!!

El que hem vist és que hi ha una gran necessitat per part de les famílies, de les docents i d’altres persones properes al centre de fer recomanacions, reflexions, qüestionaments i d’altres qüestions. Així que hem creat un bloc que es diu “Cafè pedagògic”. No és un bloc pròpiament del centre (això és una història molt llarga pel que fa a les burocràcies), però sí que és un espai per a nosaltres (uf! Qué complex és explicar tot això; però suposo que ja m’explicaré millor).

L’adreça és la següent:

http://cafepedagogic.wordpress.com/

Si voleu publicar algun article o recomanació, ja es diu a l’article de benvinguda del bloc, feu-ho a l’adreça de correu mrodrife17@hotmail.com . S’intentarà publicar-ho l’abans possible, però sempre hi ha una realitat imperant…tingueu paciència!!!!

Esperem que us agradi, el gaudiu i hi participeu!

SOU UNA MERAVELLA!

Quanta llum que heu portat a l’escola! Quanta emoció tenir-vos amb nosaltres, observar els vostres moviments, com aneu descobrint els raconets de l’escola, com us emocioneu amb tot el que aneu trobant…

Ara tot té sentit, perquè tot el que hem fet els pares, mares, mestres… era per vosaltres… sou una meravella! Ens heu d’ensenyar tantes coses que això tot just comença!

No tenim paraules…

UNA NOVA BENVINGUDA!

Estimades famílies! Al llarg del procés de preinscripció i matrícula us anàvem donant la benvinguda a mesura que us anaveu incorporant a l’escola.

Les darreres setmanes hi ha hagut noves incorporacions, fruit de l’obertura definitiva del segon grup de P3. És una alegria fer-vos saber que, en aquest moment, hi ha 39 nens i nenes matriculats i matriculades a l’escola! Estem molt contentes perquè l’interès de tots vosaltres de formar part de l’escola avala la línia metodològica que proposem i el fet que tots i totes formeu part de l’escola per desig vostre ens dona força i garanteix aquesta manera de fer escola.

Volem tornar a donar la benvinguda a totes les famílies, i a tots els infants… 

Pol, A.Paul, Pau, Dylan, Martí, Arnau, Armand, Om, Wassim, Salma, Andy, Gal·la, Clàudia, María, Matilde,M. José, Jiaxin, Vitaly, Dayanna, Maia, Karim, Terry, Aleix, Salvador, Dimitri, Bernat, Hugo, Tristán, Robert T., Nadina, Isaura, Janna, Andrra, Ingrid, Natalia, Kexin, Xinyi, Eduard i Amanda… QUINA ALEGRIA PER NOSALTRES TENIR-VOS TANT APROP! QUANTS DESITJOS PER COMPARTIR! QUANTES GANES D’ACOMPANYAR-VOS EN AQUEST CAMÍ QUE INICIEU A L’ESCOLA!

Curiositats… 39 nens i nenes, i tots els noms diferents! Us hi heu fixat???

Una abraçada i bon estiu!

NATURAL CUINA. Menjador escolar ecològic

Benvolgudes famílies.

Us fem saber que, finalment, ha estat possible iniciar el nostre projecte de menjador escolar amb l’empresa de cuina ecològica Natural Cuina.

Properament us penjarem al bloc alguns exemples de menú que ens han fet arribar des de l’empresa.

Gràcies a la comissió de menjador per haver fet possible aquest desig de tantes famílies!

CANVIS IMPORTANTS

Estimades famílies.

Us comuniquem alguns canvis d’última hora fruit de la reunió de pares i mares que vam fer ahir a la tarda a la que vau assistir-hi quasi bé totes les famílies matriculades i les que esteu en llista d’espera (només van faltar 4 famílies).

La reunió convocada pel proper dia 1 de Juliol, la qual estava prevista a l’edifici de l’Escola Rosa dels Vents, es durà a terme al Casal Barri Congrés-Indians. L’hora serà la mateixa: 19.00h.

El motiu del canvi del lloc de la reunió és que les famílies van acordar per consens demanar al Consroci que la nostra ubicació sigui la proposada inicialment (mòduls provisionals al carrer Concepció Arenal/Cardenal Tedeschini).

Les mestres hem acordat mantenir la reunió (tot i que sigui en un altre lloc del previst inicialment) per tal de poder parlar d’aspectes pedagògics, organitzatius, didàctics… relacionats amb el projecte de centre, ja que el passat 17 de juny no va ser possible tractar aquests temes.

Per tant: quedeu convocats i convocades a una reunió de l’Escola Congrés-Indians el proper dijous 1 de Juliol, a les 19.00h, al Casal Barri Congrés-Indians.

MOLT IMPORTANT – FAMÍLIES EN LLISTA D’ESPERA.

Les famílies que esteu en llista d’espera cal que el dia de la reunió (1 de juliol) porteu la fotocòpia del carnet de vacunacions i 3 fotografies de carnet per tal de poder formalitzar la matrícula.

També us fem saber que ahir es va crear oficialment l’AFA (Associació de Famílies d’Alumnes – AMPA) de l’Escola Congrés-Indians. Al llarg de les properes hores us farem saber, a través d’aquest bloc, l’adreça del bloc de l’AMPA.

Una abraçada ben forta!

LES MESTRES