JOCS MATEMÀTICS

Informa: Lucas Coronado, Ugom Ezeomedo

Un dia d’aquest mes de gener , a l’hora de matemàtiques, els alumnes de 4t vam jugar amb uns jocs de taula.

Un es deia Rush Hour on  havíem de moure diversos cotxes i autobusos per aconseguir fer sortir el cotxe vermell.  Ens feia rumiar força  ja que hi havia diversos nivells de dificultat. Un altre es deia Dr. Eureka on havíem d’aconseguir fer la fórmula igual a la d’un model sense tocar les boles ( va ser molt divertit). També n’hi havia un altre que es diu Dobble, on havíem de trobar el mateix dibuix (és un joc de rapidesa) i també va ser super “xulo”.

Ens va agradar molt !!

Per veure més fotos premeu l’enllaç:

https://photos.app.goo.gl/UF4mYRCLYJJ1E68k6

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.