EXCURSIÓ AL MOLÍ PAPERER I A L’ABRIC ROMANÍ DE CAPELLADES

Informa: Alumnes de 4t A

El passat divendres, 15 d’octubre vam anar d’excursió al Molí Paperer i a l’Abric Romaní de Capellades.

Vam començar  per visitar l’Abric Romaní que és un lloc on s’han trobat restes prehistòriques. Ens van ensenyar restes de madíbules de pantera, hiena, cavall, banyes de cérvol i una tíbia d’elefant. També vam veure on vivien els neanderthals que anaven d’un lloc a l’altre. És on cada any van excavant per trobar restes. Després vam fer tir amb arc i llança que era com caçaven els prehistòrics .

Al Molí Paperer ens vam explicar com es feia el paper antigament. Es feia amb roba blanca de cotó, la trituraven i feien una pasta amb aigua. Vam veure el molí d’aigua que feia funcionar les màquines. Al final vam fer un taller de fabricar paper.

L’excursió ens vam agradar molt i vam aprendre moltes coses. Ah! i també vam jugar en un parc super divertit!

Fotos

 

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.