CANVI DE WEB

0

ATENCIÓ!!

LES NOVES NOTICIES DE L’ESCOLA, LES TROBAREU A UNA NOVA DIRECCIÓ!

Escola d’Alcoletge

Orles de 6è

1

Els que un dia van ser els petits de la casa s’han fet grans. Els i les alumnes de 6è van fer l’entrega d’orles. Un acte tant esperat com emotiu, carregat d’emocions i de comiats.

De de l’escola esperem haver fer-vos créixer posant el nostre granet de sorra per a que aconseguiu tot el que us proposeu en el futur. Els límits els poseu vosaltres.

Segur que us va tot molt bé i des de l’escola només ens queda dir-vos que això sempre serà casa vostra.

Teatre de P5

0

Els i les alumnes de P5 ens van oferir un espectacle teatral/musical anomenat “en un tres i no res”. Una obra on es demostren que les matemàtiques són divertidíssimes, genials i al·lucinants!!

Estan fets uns artistes! 😀

Guerra d’aigua i festa al pavelló

0

Durant l’última setmana de curs vam fer la tradicional guerra d’aigua. Amb aquesta calor ens va anar molt bé refrescar-nos!!

I divendres vam fer el festival al pavelló. Vam cantar i ballar i tothom es va animar un munt!

Votacions mascot English Day i projecte interdisciplinari

0

El dimarts 18 va ser un dia de votacions. Vam fer-ho per triar dues coses:

La primera, per decidir quin projecte interdisciplinari volíem fer el proper curs. Per fer-ho cada nen i nena de l’escola va haver de marcar l’opció que més li agradava a la seva butlleta i dipositar-la a l’urna. Ho vam fer com si fossin unes eleccions oficials: hi havia president de mesa, secretari, llista de cens… Quina responsabilitat!

La segona cosa que havíem de triar era la mascota de l’English Day.  La que surtís més votada seria el logo de la propera edició per l’any que ve. N´hi havia penjada una de cada nivell i a mà alçada vam escollir la que més ens agradava.

Quan va haver votat tothom, va haver el recompte i es va anunciar els resultats per megafonia.

Entreu i mireu com va anar tot!

Gimnàstica esportiva

0

El passat dijous 13 de juny vam poder gaudir d’una fantàstica jornada d’iniciació a la gimnàstica esportiva. Van venir tres entrenadores del Club Gimnàstic Lleida que ens van iniciar en aquest esport. Vam poder provar un AIRTRACK (pista de trampolí inflable) i un SLACKLINE (equilibri a través d’una cinta). Ens ho vam passar super bé! Des de l’escola volem agrair a les entrenadores, la Imma, la Judit i la Maria Antònia, i al Club Gimnàstic Lleida per venir a fer-nos aquesta jornada esportiva. Moltes gràcies!

 

Menús Juny

0

Aquí us deixem els menús de Juny.

I si cliqueu Aquí, podreu accedir als menús sense glúten, sense Ou, sense lactosa i sense porc.

Premi Mites del mar

1

Avui divendres 24 de maig hem rebut la notícia que l’alumna Jana Bosch de 6è ha estat guanyadora del concurs “Mites del Mar, monstres i sirenes”, VII edició de microrelats marítims.

El relat titulat “Les llàgrimes de l’Eira” ha estat escollit en 3a posició i premiat amb una sortida de navegació per a 4 persones.

ENHORABONA Jana!!! 😀 

Continua esforçan-te perquè arribaràs a ser una gran escriptora!!!

Jana Bosch 6è

Sant Jordi

0

…I aquí podeu veure el video que vam gravar amb l’actuació de tota l’escola!, mireu i gaudiu!! 😆

[youtube]https://youtu.be/5-EWrbXzP7g[/youtube]

 

…I aquest és el video de l’actuació de la batucada de l’Escola Municipal de Música d’Alcoletge, quina passada!!

[youtube]https://youtu.be/te4eXYMm1q4[/youtube]

Sant Jordi 2019

0

Ja podeu veure i descarregar les millors imatges del Sant Jordi que hem celebrat a l’escola!. Ball de bastons, Ball de sardanes, teatre CM, Batucada…i moltes coses més!!. Quin dia més xuli!!!

FOTOS

Go to Top