Sortida: Camp d´aprenentatge Pau Casals

El passat dimarts 8 de maig els nens i nenes de cicle mitjà vam anar d’excursió al Camp d’Aprenentatge Pau Casals. Allí vam conviure tots plegats en diferents entorns (estudi de gravació, platja…). A més a més vam interpretar música conjuntament i vam descobrir el procés d’enregistrament d´un disc, a banda de treballar amb les qualitats del so. Per acabar ens vam relaxar a la platja dinant a l´aire lliure, mullant-nos els peus i jugant amb la sorra!

Cliqueu sobre la imatge per veure el vídeo

Les noies del grup Macedònia han escoltat la nostra cançó i ens han fet arribar aquest missatge. Cliqueu aquí

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *