Construccions col·lectives al pati

Dotzena sessió: 23 de gener de 2012

En Tom ens mostra un vídeo d’una gran marca comercial que consisteix a formar lletres, números, paraules i fins i tot signes de puntuació amb objectes com ara roba, motxilles o bosses d’escombraries. Com que ens fascina tant aquesta idea, entre tots els membres de la classe decidim portar-la avui mateix al pati de l’institut. Un cop allà, comencem organitzant l’ordre pel qual hem de col·locar els objectes; més tard, després d’alguns assajos, fem la versió definitiva d’un signe d’exclamació i d’un interrogant.

Personalment pensem que aquest projecte pot ser el començament d’un gran treball col·lectiu del qual obtindrem grans resultats. El nostre objectiu final és crear una paraula que transmeti sensacions positives.

 

Adrián Parrón i Quim Obradors

 

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=WSRqoNUHmDE[/youtube]

 

 


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>