Elaboració d’una idea

“food for thought”   “menjar per al pensament”

La bellesa i l’eficàcia comunicativa de les cites i textos curts

Primera sessió: 26 de setembre de 2011

Primera trobada a l’aula, primer contacte. Ens coneixerem alumnes i professors interessats en el projecte. Hi som tots excepte el nostre artista, de qui els alumnes només sabem el nom: Tom Carr. Amb això, ens embarquem.

Per tenir més informació tant del projecte com de l’artista entrem a la pàgina web En Residència. Busquem la biografia de Tom Carr i naveguem per la seva pàgina web, on trobem tot de treballs elaborats en el camp de l’escultura i de la llum. Ens sorprèn especialment que un dels projectes de Tom Carr hagi estat el disseny del parc aquàtic “Illa Fantasia”!

Com a referència per al nostre projecte visitem altres blocs de la web En Residència. Llegim, visionem fotografies i vídeos… És ara quan comencem a imaginar que no només podem trobar-nos davant d’una gran experiència, sinó que fins i tot podem passar-ho bé. Llegim opinions d’alumnes d’altres instituts de Barcelona que ja hi han participat i que ens ho confirmen: els ha semblat una experiència inoblidable i la repetirien un altre cop. Comencem bé!, pensem.

Carla Parrón i Sandra Nocete


Accions

Informacions

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>