Les tasques més petites poden ser les més importants
martacorbalan | 9 gener 2014L’altre dia, mirant la tele, em vaig para a veure un programa el qual tractava sobre un home, propietari d’una gran empresa de vins, que facturava molts diners l’any.
L’objectiu principal d’aquest “reality” era fer veure a l’amo d’aquesta entitat com funcionava tot. Per fer-ho, va haver de fer-se passar per un empleat que començava a treballar aquell mateix dia. Un equip de transformació s’encarregà de canviar el seu aspecte físic perquè cap dels treballadors el reconeigués i, un cop realitzat aquest procés, passava per diferents feines. Primer, va ser l’encarregat de transportar les caixes de vins als seus respectius clients; també va exercir de venedor del producte, i finalment va ocupar un dels llocs de treball establerts a la fàbrica. Totes aquestes eren algunes de les etapes bàsiques de la fabricació del producte.
Gràcies a aquest experiment va adonar-se de com funcionava veritablement la seva empresa, el personal que la constituïa, les coses que havia de fer per a millorar-la… i, principalment, que la tasca mes petita era tant o més important que qualsevol altra en el procés d’elaboració.
Marta
Marta, el documental, que descrius tan bé, devia ser força interessant. Potser es troba a faltar una reflexió personal més elaborada, però l’article està bé. M’ha agradat.
Fins al pròxim,
Josep Maria