Cansada

Arriba final de curs i sincerament no puc més: català, història, filosofia, economia de la empresa i espero que cap més són les assignatures que aquest trimestre em queden. Ja no tinc forces per seguir i no sé si tirar la tovallola i passar-me a un mòdul. Tot el curs he estat esforçant-me molt i aquest últim trimestre totes les coses externes a l’escola m’han vençut. Estic farta de tot i només vull perdre de vista l’institut. No estic preparada per a les recuperacións i menys per a tantes. Aquest estiu no vull ni veure els llibres, vull descansar i aïllarme de tot una mica.

Crec que durant el curs m’he esforçat massa per finalment obtindre aquests resultats i estic decebuda amb mi mateixa, ja vaig perdre un any de la meva vida repetint primer d’ESO, no estic disposada a perdre un altre… Que faig?

Blanca

Aquest article ha estat publicat en Blanca Marín, Cansament. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a Cansada

  1. Josep M. Altés Riera diu:

    Bona pregunta: “què faig?”. Doncs tirar endavant!!! El bon treball realitzat és el gran argument per seguir treballant, precisament! Has après moltíssim i res ha estat en va. Cansada? I tant que ho deus estar, però no tens dret a negar tot això tan valuós que has fet, no?
    No dubto que te’n sortiràs!
    Josep Maria

  2. L’esforç i la determinació sempre tenen recompensa. Secundar-se en els teus pares et vindrà bé, i pensar si estem estudiant bé o podem millorar la nostra metodologia. Ànim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *