La classe de cuina que hem trobat al nostre barri és la tradicional catalana: rostits, peus de porc, arròs, fideuà… casolana i senzilla, de temporada com els calçots, plats combinats, tapes, entrepans i pastes i els caps de setmana podem tastar peix fresc. El menú sol costar des de 7€ a 11,50€. Generalment hi ha menú infantil o bé les racions són més petites. El servei comença a 2/4 d’1 i dura fins a les 16h, d’altres de 8 del matí a 17h o bé durant tot el dia. Aquests locals estan oberts des de fa una quinzena d’anys i algun fa ja més de 20 anys. No es sol permetre l’entrada d’animals tot i que en ocasions es fa una excepció ja que al barri hi ha una clínica veterinària i si els amos són responsables de les seves mascotes i no molesten poden estar-hi una estona. En els locals de menjar no es permet fumar però els que són bar-cafeteria, per ara, és possible. Es solen servir entre 70 i 60 menús al dia, en anys passats eren molts més i es suposa que és fruit de la crisi econòmica. El tipus de gent que atenen solen ser obrers, oficinistes, estudiants, policies, comercials, professors i gent del barri.
David Garrido, Braman Sow, Yero Sabally, Vanessa Galí, Sílvia Costal i Josué Moreno.
CEE Font de l’Abella