COM MENJAR EN EL NOSTRE BARRI

 

Tot passejant pel nostre barri hem descobert que hi havia moltes idees gastronòmiques diferents i plenes de gràcia, en molts llocs els seus plats més íntims han ensenyat i ens han dit quina era la seva especialitat. Ens ha sorprès el “carpaccio de gamba”, “els espaguetis de Singapur”, “el bacallà amb mel” i “el carpaccio de bacallà”.

 

El preu del menú del migdia és molt variat: el més econòmic és de 8€ i el més car de 21€. Tot i que tots els establiments que hem visitat tenen menú per dinar, només n’hem trobat tres que en tenen per l’hora de sopar. Pels nens no hi ha menús especials, no obstant hi ha plats que ells en poden menjar.

 

Tot i que hi havia molts tipus d’estils de cuina diferents: de mercat, catalana, cuina a la brasa, gallega, internacional, creativa, de temporada i italiana, hem descobert que la que més agrada cuinar, de degustar i la més freqüent és la de casa nostra.

 

Hem pogut comprovar que a la majoria d’establiments es pot fumar tot i que possiblement la nova llei ho prohibirà i s’hauran d’adaptar als canvis.

 

L’entrada d’animals és permesa a dos dels establiments que hem visitat.

 

Hi ha molts locals que fa molt temps que estan oberts però volem destacar: per una banda un que tan sols té pocs dies i per l’altra un que aquest any celebra el seu centenari.

 

El nombre menús que es serveixen a l’hora de dinar també depèn molt de l’establiment i va des dels 15 menús fins al 60 que es serveixen en alguns.

 

Si ens volem allotjar en el nostre barri ho podem fer en diversos tipus d’allotjament: des d’un hotel de màxima categoria, des d’on es poden contemplar unes boniques vistes de la nostra ciutat, fins a apartaments, hostals i pensions. N’hi ha per tots els gustos i per totes les butxaques.

 

Alumnes de 6è

CEIP Annexa-Joan Puigbert

 

 

 

 

EL MENJADOR DE L’ESCOLA

 

 

A l’escola Annexa tenim una cuina pròpia, on hi ha uns cuiners que ho fan molt bé i els seus noms són: Marita, Joan, Tania i Manoli. En Joan i la Marita fa més de 10 anys que treballen al menjador i la Manoli i la Tania fa dos o tres anys. Aquest any treballen amb unes instal·lacions noves, per exemple: el forn, els fogons i la planxa.

 

Cada dia es queden a dinar 308 o 310 alumnes i hem de fer tres torns perquè no hi cabem tots. El primer són els alumnes d’Ed.Infantil i mengen de 12 a 1.; el segon torn són els alumnes de C.I. I de3r i els de tercer torn els de 4t i C.Superior i i dinem de 2 a 3.

 

Els menús són variats i equilibrats i ens procuren fer de tot i va ser elaborat per una dietista càrdiovascular. El plat que més agrada és l’arrós amb tomata i el que menys el peix i la verdura. Els plats que més es repeteixen són: el peix, la verdura, els llegums, la pasta, el pollastre i les cremes.

 

Esperem que continuïn cuinant tant bé durant molt temps!!!!!! Gràcies!!

 

Alumnes de 5è

CEIP Annexa- Joan Puigbert

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *